Peruskurssilla harjoittelija hankkii itselleen hyvän fyysisen kunnon lajin harrastamiseen ja antaa tekniset valmiudet edetä ensimmäiseen vyökokeeseen. Ilmottaudu mukaan 2017 peruskurssille!

Peruskurssista

Peruskurssi järjestään syksyisin ja keväisin. Kurssi on tarkoitettu yli 15 vuotiaille ja se sopii niin miehille kuin naisille.
 
Syksyn 2017 peruskurssi alkaa 18.9.2017 klo 19.30
 
Harjoittelu
Peruskurssi antaa tekniset ja fyysiset valmiudet lajin harrastamiseen. Peruskurssi harjoittelee kahdesti viikossa, maanantaisin ja tiistaisin. Harjoittelijalla on myös mahdollista osallistua harjoituksiin keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, jolloin harjoitellaan edistyneempiä tekniikoita.
 
Perustekniikat
Hokutoryu on kokonaisvaltainen itsepuolustuslaji. Perustekniikoihin kuuluvat: 
– lyönnit
– potkut
– heitot
– lukot
– kuristukset
– erilaiset vapautumis- ja kuljetusotteet.
 
Näitä tekniikoita yhdistellään itsepuolustustilanteissa, pystyssä sekä maassa. Tärkeänä osana harjoittelua kuuluvat sovelletut kamppailuharjoitteet sekä ottelut aseetonta kuin aseellista vastustajaa vastaan ylemmissä vyöasteissa.
 
Varusteet

Peruskurssille harjoitteluvarustukseksi kelpaa t-paita ja verrytelyhousut. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Kurssilainen voi hankkia itsellensä perinteisen Budo puvun eli ju-jutsugin.

Peruskurssin hinta on 85€

 

Esittelyvideo